UNIKO PRANOHET ANËTAR I “BALKAN UNIVERSITIES ASSOCIATION (BUA)”

Në datat 30 dhe 31 mars 2018, në Universitetin Shtetëror të Tetovës,  zhvilloi punimet  konferenca IV e BALKAN UNIVERSITIES ASSOCIATON, e cila është themeluar në vitin 2014.

Në këtë konferencë mori pjesë dhe Rektori i Universitetit “Fan S. Noli” të Korçës, prof. dr. Ali Jashari. Ditën e dytë të konferencës u mbajt seanca për anëtarësimet e reja në BUA.  Prof. dr. Ali Jashari bëri një paraqitje të shkurtër për veprimtarinë e Universitetit të Korçës dhe akreditimin e tij institucional, si dhe falënderoi drejtuesit aktualë të BUA për vlerësimin që i bënë UNIKO për ta pranuar si anëtar të këtij asociacioni. Pas votimit nga  anëtarët e BUA , UNIKO u pranua anëtar i saj. Gjithashtu, në këtë seancë u anëtarësuan dhe Universiteti i Tiranës, i Shkodrës etj.

Për vitin 2018 presidencën e radhës e mban Universiteti “Aristoteli i Selanikut”.

Harta e Vendodhjes

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
            alijashari@yahoo.com
            rektorati@yahoo.com

Sekretarja e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230
e-mail: megipashko@yahoo.com
        rektorati@yahoo.com

Zv. Rektore për mësimin
Prof. as. dr.  Majlinda Bello

Tel. : +355 822 42580
e-mail: mbello@unkorce.edu.al
            rektorati@yahoo.com

Zv. Rektore për shkencën dhe projektet
Dr. Erinda Papa

Tel: +355 822 42580
e-mail: erindapapa@yahoo.com

Administrator i Universitetit

Msc. Enslemvera Zake (Furxhi)
Tel: +355 822 43609
e-mail: eni_furxhi@yahoo.com

Te gjitha kontaktet