UNIKO PËR HERË TË PARË PREZANTOHET NË PANAIRIN E PUNES 2018 ME NJË OFERTË TË RE AKADEMIKE PËR PROGRAMET 2-VJEÇARE PROFESIONALE

Në datën 1 korrik 2018, Universitetit “Fan S. Noli” mori pjesë në “Panairin e punës 2018”, ku prezantoi ofertën e re akademike për programet 2-vjeçare profesionale, fletëpalosje informuese për programet e studimit që ofron secili fakultet, si dhe për herë të parë, u paraqit në një panair me shifra konkrete të studentëve të tij të punësuar gjatë këtij vitit. Stendën e vizituan pjesëmarrës të ndryshëm, si dhe Kryeministri, z. Edi Rama, të cilët gjatë takimit me përfaqësuesit e UNIKO u njohën shkurtimisht me veprimtarinë dhe arritjet e këtij Universiteti.

Harta e Vendodhjes

Lidhu me ne

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
 alijashari@yahoo.com

Te gjitha kontaktet

Asistente e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230

e-mail:
megipashko@yahoo.com
rektorati@yahoo.com