UNIKO ORGANIZOI PËR HERË TË PARË “MARATONËN STUDENTORE 2018”

Në datën 23 prill 2018, Qendra Rinore e Sportive dhe Këshilli Studentor oraganizuan “Maratonën Studentore”, me pjesëmarrjen e studentëve të Universitetit “Fan S. Noli”. Pjesëmarrja masive e të rinjve në këtë garë sportive përcolli mesazhin se veprimtari të tilla rigjallërojnë jetën studentore, i mbajnë të rinjtë në formë të mirë fizike e shëndetësore, larg veseve dhe jetës sedentare. Rektori i UNIKO, prof. dr. Ali Jashari, i përgëzoi të rinjtë për organizmin dhe pjesëmarrjen dhe i inkurajoi ata se stafi drejtues i Universitetit do të jetë gjithmonë në mbështetje të veprimtarive të tilla.  Për fituesit e tre vendeve të para u ndanë certefikata vlerësuese dhe kupa e Universitetit iu  dha fituesit të kësaj maratone, studentit të Fakultetit të Edukimit dhe Filologjisë,  Enis Çela.

Harta e Vendodhjes

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
            alijashari@yahoo.com
            rektorati@yahoo.com

Sekretarja e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230
e-mail: megipashko@yahoo.com
        rektorati@yahoo.com

Zv. Rektore për mësimin
Prof. as. dr.  Majlinda Bello

Tel. : +355 822 42580
e-mail: mbello@unkorce.edu.al
            rektorati@yahoo.com

Zv. Rektore për shkencën dhe projektet
Dr. Erinda Papa

Tel: +355 822 42580
e-mail: erindapapa@yahoo.com

Administrator i Universitetit

Msc. Enslemvera Zake (Furxhi)
Tel: +355 822 43609
e-mail: eni_furxhi@yahoo.com

Te gjitha kontaktet