U ZHVILLUA NË UNIKO KAMPIONATI I FUTBOLLIT 2018

Në datën 25 prill 2018, u zhvillua në UNIKO përballja finale e Kampionatit të Futbollit 2018, midis ekipeve të Fakultetit të Bujqësisë dhe Fakultetit të Edukimit dhe Filologjisë, ku ky i fundit fitoi edhe kupën e tij. Sipas përgjegjëses së Qendrës Rinore dhe Sportive, Edlira Menkshi, e rëndësishme gjatë kësaj veprimtarie ishte përzgjedhja e të rinjve më të talentuar, të cilët do të përfaqësojnë UNIKO në veprimtaritë sportive që do të organizohen midis universiteteve brenda dhe jashtë vendit. 

Harta e Vendodhjes

Lidhu me ne

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
 alijashari@yahoo.com

Te gjitha kontaktet

Asistente e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230

e-mail:
megipashko@yahoo.com
rektorati@yahoo.com