U PREZANTUA NË UNIKO PROGRAMI I BURSAVE PËR STUDENTËT ROMË

Në datën 25 prill 2018, në Fakultetin e Edukimit dhe Filologjisë, u prezantua programi i bursave për studentët romë "RMUSP 2018-2019", i cili ofron bursa studimi, sipas meritës, për këta studentë. Në takim ishin të pranishëm studentë të këtij komuniteti, përfaqësues të shoqatave rome në Korçë, si dhe koordinatorja lokale e këtij programi, znj. Marsela Taho. Sipas saj qëllimi kryesor i bursave që ofron Fondi për Arsimimin e Romëve është të kontribuojë në krijimin e një mase elitare të romëve, që përfundojnë arsimin e lartë, të cilët do të mbështesin integrimin e mëtejshëm të këtij komuniteti në shoqëri.

Harta e Vendodhjes

Lidhu me ne

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
 alijashari@yahoo.com

Te gjitha kontaktet

Asistente e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230

e-mail:
megipashko@yahoo.com
rektorati@yahoo.com