TRYEZË SHKENCORE PËR PËRMBYTJET NË FUSHËN E MALIQIT

Në datën 26 prill 2018, në sallën e Senatit Akademik të UNIKO, u zhvillua një tryezë shkencore, ku u diskutua për zgjidhjen e problematikës së përmbytjeve në fushën e Maliqit. Në këtë takim, të organizuar nga prefekti i Korçës Dhori Spirollari, morën pjesë pedagogë e studiues të fushës së bujqësisë, drejtues të pushtetit vendor, institucioneve, etj.  Ata dhanë mendime dhe ide konkrete për zgjidhjen e këtij problemi, për të cilin u prezantuan edhe studime shkencore.

Harta e Vendodhjes

Lidhu me ne

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
 alijashari@yahoo.com

Te gjitha kontaktet

Asistente e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230

e-mail:
megipashko@yahoo.com
rektorati@yahoo.com