TRAJNIM ME PUNONJËSIT E BIBLIOTEKAVE TË UNIKO

Në datën 20 shkurt, në Universitetin e Korçës, u zhvillua një trajnim me punonjësit e bibliotekave të këtij Universitetit nga përfaqësues të Pyramid Group Dresden, të cilët testuan njohuritë e tyre, në gjuhën angleze. Trajnimi u zhvillua në kuadër të projektit Erasmus +,  “Mbështetja e shërbimeve të rrjetit të bibliotekave”, i cili parashikon krijimin e një rrjeti bashkëpunimi mes bibliotekave, për të shkëmbyer ide dhe përvoja rreth problematikave të ndryshme.

Harta e Vendodhjes

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
            alijashari@yahoo.com
            rektorati@yahoo.com

Sekretarja e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230
e-mail: megipashko@yahoo.com
        rektorati@yahoo.com

Zv. Rektore për mësimin
Prof. as. dr.  Majlinda Bello

Tel. : +355 822 42580
e-mail: mbello@unkorce.edu.al
            rektorati@yahoo.com

Zv. Rektore për shkencën dhe projektet
Dr. Erinda Papa

Tel: +355 822 42580
e-mail: erindapapa@yahoo.com

Administrator i Universitetit

Msc. Enslemvera Zake (Furxhi)
Tel: +355 822 43609
e-mail: eni_furxhi@yahoo.com

Te gjitha kontaktet