TAKIM ME SHKRIMTARIN DHE PËRKTHYESIN E NJOHUR, AMIK KASORUHO.

MË DATËN 27 PRILL 2012, NË DITËN E PËRKTHYESVE TË RINJ, MES STUDENTËVE DHE PEDAGOGËVE TË FAKULTETIT TË EDUKIMIT DHE FILOLOGJISË  ISHTE SHKRIMTARI DHE PËRKTHYESI I NJOHUR, AMIK KASORUHO.

FJALËN E HAPJES NË KËTË VEPRIMTARI E MBAJTI DEKANI I FAKULTETIT TË EDUKIMIT DHE FILOLOGJISË, PROF. DR. ALI JASHARI.

PASTAJ REKTORI I UNIVERSITETIT “FAN S. NOLI”, PROF. AS. DR. GJERGJI MERO,  NDEROI Z. AMIK KASORUHO ME EMBLEMËN E UNIVERSITETIT DHE ME CERTIFIKATËN E MIRËNJOHJES ME KËTË MOTIVACION:

“PERSONALITET I MADH I KULTURËS SHQIPTARE, SHKRIMTAR DHE PËRKTHYES I SHQUAR, QË KA SJELLË NË SHQIP VEPRA TË NJOHURA TË LETËRSISË BOTËRORE NË SHËRBIM TË GJENERATAVE TË REJA”.

PËR JETËN DHE VEPRËN E Z.AMIK KASORUHO FOLI PROF. AS. DR. ALEKSANDRA PILURI.

VEPRIMTARIA VAZHDOI ME TEJ ME PARAQITJEN E PËRKTHIMEVE TË STUDENTËVE TË GJUHËVE TË HUAJA. NË KËTË TAKIM Z. AMIK KASORUHO FOLI PËR PËRKTHIMET E TIJ, PËR MJESHTËRINË E PËRKTHIMIT ETJ., DHE DHA MJAFT KËSHILLA TË VLEFSHME PËR PËRKTHYESIT E RINJ, SIDOMOS PËR NJOHJEN E THELLË TË GJUHËS AMTARE. NGA STUDENTËT DHE PEDAGOGËT U BËNË MJAFT PYETJE, TË CILAVE Z.AMIK KASORUHO IU PËRGJIGJ DUKE SHTJELLUAR ÇËSHTJE TË TJERA TË TEORISË DHE PRAKTIKËS SË PËRKTHIMIT, SI DHE DUKE VLERËSUAR PUNËN E MADHE QË BËHET ME STUDENTËT NË FUSHËN E PËRKTHIMIT.

Harta e Vendodhjes

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
            alijashari@yahoo.com
            rektorati@yahoo.com

Sekretarja e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230
e-mail: megipashko@yahoo.com
        rektorati@yahoo.com

Zv. Rektore për mësimin
Prof. as. dr.  Majlinda Bello

Tel. : +355 822 42580
e-mail: mbello@unkorce.edu.al
            rektorati@yahoo.com

Zv. Rektore për shkencën dhe projektet
Dr. Erinda Papa

Tel: +355 822 42580
e-mail: erindapapa@yahoo.com

Administrator i Universitetit

Msc. Enslemvera Zake (Furxhi)
Tel: +355 822 43609
e-mail: eni_furxhi@yahoo.com

Te gjitha kontaktet