TAKIM LETRAR ME POETIN AMERIKAN CRAIG CZURY

Në datën 28 maj 2018, në Fakultetin e Edukimit dhe Filologjisë të UNIKO, u zhvillua një takim letrar, ku i ftuar ishte poeti amerikan Craig Czury. Pedagogu, dr. Eris Rusi, i njohu studentët me krijimtarinë e këtij poeti, i cili ka botuar mbi 20 libra, si dhe është fitues i disa çmimeve letrare. Pedagogia, PhD. Daniela Stoica, foli për poezinë amerikane, ndërsa studentët recituan disa prej poezive të poetit Czury. Ky takim u organizua nga Departamenti i Gjuhës dhe i Letërsisë, Departamenti i Gjuhëve të Huaja dhe Klubi i Shkrimtarëve “Bota e re”, në Korçë.

Harta e Vendodhjes

Lidhu me ne

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
 alijashari@yahoo.com

Te gjitha kontaktet

Asistente e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230

e-mail:
megipashko@yahoo.com
rektorati@yahoo.com