STUDENTËT E UNIVESITETIT “FAN S. NOLI” MORËN PJESË NË AKSIONIN PËR PASTRIMIN E QARKUT TË KORÇËS

Në datën 9 shkurt në kuadër të ditës së pastrimit të qarkut të Korçës, universiteti “Fan S. Noli” iu bashkua nismës së prefekturës Korçë për të pastruar disa nga zonat më problematike. Në këtë aksion morën pjesë forcat e ushtrisë, studentët e universitetit “Fan S. Noli” si edhe nxënës të shkollës “Faik Konica”, të cilët ndërhynë në pastrimin e aksit Korçë- Kapshticë. Veprimtari të tilla kanë për qëllim ndërgjegjësimin e të rinjve për të mbrojtur dhe për të mbajtur pastër mjedisin.

Harta e Vendodhjes

Lidhu me ne

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
 alijashari@yahoo.com

Te gjitha kontaktet

Asistente e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230

e-mail:
megipashko@yahoo.com
rektorati@yahoo.com