STUDENTËT E UNIVERSITETIT TË KORÇËS ORGANIZUAN NJË SPEKTAKËL ME HUMOR, KËNGË E POEZI ME RASTIN E FESTAVE

Studentët e Universitetit “Fan S. Noli” në bashkëpunim me nxënësit e gjimnazit “Raqi Qirinxhi” organizuan në datën 21 dhjetor 2017 në sallën e konferencave “Teodor Laço” të Fakultetit të Edukimit dhe Filologjisë një spektakël me humor, recitime e muzikë. Me anë të humorit të rinjtë përcollën mesazhe sensibilizuese  kundër dhunës ndaj gruas dhe për paqe kudo në botë. Të ardhurat e mbledhura, studentët dhe nxënësit i dhuruan për vogëlushët e shtëpisë së foshnjës “Lulet e vogla”, në Korçë me rastin e festave.

Harta e Vendodhjes

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
            alijashari@yahoo.com
            rektorati@yahoo.com

Sekretarja e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230
e-mail: megipashko@yahoo.com
        rektorati@yahoo.com

Zv. Rektore për mësimin
Prof. as. dr.  Majlinda Bello

Tel. : +355 822 42580
e-mail: mbello@unkorce.edu.al
            rektorati@yahoo.com

Zv. Rektore për shkencën dhe projektet
Dr. Erinda Papa

Tel: +355 822 42580
e-mail: erindapapa@yahoo.com

Administrator i Universitetit

Msc. Enslemvera Zake (Furxhi)
Tel: +355 822 43609
e-mail: eni_furxhi@yahoo.com

Te gjitha kontaktet