STUDENTËT E UNIVERSITETIT “ FAN S.NOLI” TË KORÇËS PREZANTOHEN ME PROJEKTIN “ AKADEMIA E ARBITRIMIT”.

Në kuadër të projektit: “AKADEMIA E ARBITRIMIT” Iniciativa e FSHF-së për të rinjtë dhe të rejat” zyrtarë të lartë të Federatës Shqiptare të Futbollit, në bashkëpunim me Universitetin “ Fan S. Noli” të Korçës, organizuan ditën e enjte në datën 4 Maj 2017 një takim, me qëllim prezantimin e këtij projekti, i cili synon ngritjen sa më shpejt të një shkolle të mirëfilltë arbitrimi si edhe për të bashkëbiseduar me studentët e këtij Universiteti. Takimi u zhvillua në auditorët e Fakultetit të Bujqësisë ku përshëndetën edhe rektori Prof. dr. Ali Jashari si edhe dekani i fakultetit Prof. as. dr. Gjergji Mero.

Harta e Vendodhjes

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
            alijashari@yahoo.com
            rektorati@yahoo.com

Sekretarja e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230
e-mail: megipashko@yahoo.com
        rektorati@yahoo.com

Zv. Rektore për mësimin
Prof. as. dr.  Majlinda Bello

Tel. : +355 822 42580
e-mail: mbello@unkorce.edu.al
            rektorati@yahoo.com

Zv. Rektore për shkencën dhe projektet
Dr. Erinda Papa

Tel: +355 822 42580
e-mail: erindapapa@yahoo.com

Administrator i Universitetit

Msc. Enslemvera Zake (Furxhi)
Tel: +355 822 43609
e-mail: eni_furxhi@yahoo.com

Te gjitha kontaktet