STUDENTËT E UNIKO MBËSHTESIN VEPRIMTARINË NDËRGJEGJËSUESE NË DITËN BOTËRORE TË AUTIZMIT

Në datën 2 prill 2018, studentët e UNIKO, të rinjtë e Qendrës Rinore në Korçë, si dhe nxënësit e shkollës 9-vjeçare “Sotir Gurra”, u bënë bashkë në një veprimtari ndërgjegjësuese, në kuadër të Ditës Botërore të Autizmit. Studentët e klubit të vullnetareve u angazhuan nën kujdesin e  pedagogëve Arjan Kamburi dhe Edlira Menkshi. Ata përgatitën fjongot- simbol të kësaj dite, si dhe shitën lule. Të ardhurat, nga shitja e luleve, i dërguan në ndihmë të shoqatës MEDPAK. Qëllimi i kësaj veprimtarie ishte ndërgjegjësimi i shoqërisë në mbështetje të personave të prekur nga autizmi.

Harta e Vendodhjes

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
            alijashari@yahoo.com
            rektorati@yahoo.com

Sekretarja e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230
e-mail: megipashko@yahoo.com
        rektorati@yahoo.com

Zv. Rektore për mësimin
Prof. as. dr.  Majlinda Bello

Tel. : +355 822 42580
e-mail: mbello@unkorce.edu.al
            rektorati@yahoo.com

Zv. Rektore për shkencën dhe projektet
Dr. Erinda Papa

Tel: +355 822 42580
e-mail: erindapapa@yahoo.com

Administrator i Universitetit

Msc. Enslemvera Zake (Furxhi)
Tel: +355 822 43609
e-mail: eni_furxhi@yahoo.com

Te gjitha kontaktet