STUDENTËT E FAKULTETIT EKONOMIK U NJOHËN ME PROJEKTIN: “IDEA ALBANIA-SFIDA 2020”

Në datën 29 janar 2020, studentët e Fakultetit Ekonomik morën pjesë në një sesion informues mbi sipërmarrjen e lirë. E ftuar ishte znj. Ada Përmeti, trajnere e licensuar CEFE, e cila i njohu ata me projektin “Idea Albania-Sfida 2020”. Ajo u tregoi studentëve se si këto ide mund të zhvillojnë aftësitë e tyre në sipërmarrjen e lirë, duke i konkretizuar ato në biznese fitimprurëse. Gjatë këtij sesioni, studentët bënë pyetje dhe dhanë idetë e tyre për sipërmarrje në fusha të ndryshme të ekonomisë.

Harta e Vendodhjes

Lidhu me ne

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
 alijashari@yahoo.com

Te gjitha kontaktet

Asistente e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230

e-mail:
megipashko@yahoo.com
rektorati@yahoo.com