STUDENTËT E DEPARTAMENTIT TË MARKETING-TURIZMIT, GJATË UDHËTIMEVE TË STUDIMIT, U NJOHËN ME TURIZMIN, HISTORINË DHE KULTURËN E ZONAVE TË VEÇANTA NË SHQIPËRI E MAQEDONI

Gjatë muajve prill - qershor 2018, studentët e Departamentit të Marketing-Turizimit, të Fakultetit Ekonomik, zhvilluan disa udhëtime studimi në Shqipëri e Maqedoni me qëllim njohjen e trashëgimisë kulturore dhe historike, si dhe zhvillimin e turizmit në zona të veçanta. Pedagogët e këtij departamenti u shprehën se qëllimi i këtyre udhëtimeve ishte jo vetëm njohja e studentëve me këto atraksione turistike, por edhe hapja e diskutimeve mbi përvojat pozitive, sa i takon mënyrës së menaxhimit turistik dhe mbrojtjes së biodiversitetit. Gjatë kësaj periudhe ata u ndalën në Pazarin e Vjetër të Korçës, në pikat turistike të Pogradecit, Ohrit , si dhe në jug të Shqipërisë.

Harta e Vendodhjes

Lidhu me ne

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
 alijashari@yahoo.com

Te gjitha kontaktet

Asistente e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230

e-mail:
megipashko@yahoo.com
rektorati@yahoo.com