STUDENTË DHE PEDAGOGË TË UNIVERSITETIT SHTETËROR TË TETOVËS VIZITUAN UNIKO

Në datën 14 prill 2018, një grup studentësh dhe pedagogë të Universitetit Shtetëror të Tetovës, shoqëruar nga Dekani i Fakultetit Filologjik, prof. dr. Fatmir Sulejmani, vizituan Universitetin e Korçës. Kolegët nga Tetova zhvilluan takime me rektorin e UNIKO, prof. dr. Ali Jasharin, si dhe me pedagogë e studentë të Fakultetit të Edukimit dhe Filologjisë (FEF). Siç u shpreh përgjegjësi i Katedrës së Gjuhës dhe Letërsisë, profesor Berton Sulejmani, takimet me kolegët e Korçës ishin vëllazërore, duke i falënderuar të gjithë për pritjen e organizuar. Ata u njohën me programet dhe veprimtarinë që zhvillon Universiteti “Fan S. Noli”, veçanërisht FEF.

Harta e Vendodhjes

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
            alijashari@yahoo.com
            rektorati@yahoo.com

Sekretarja e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230
e-mail: megipashko@yahoo.com
        rektorati@yahoo.com

Zv. Rektore për mësimin
Prof. as. dr.  Majlinda Bello

Tel. : +355 822 42580
e-mail: mbello@unkorce.edu.al
            rektorati@yahoo.com

Zv. Rektore për shkencën dhe projektet
Dr. Erinda Papa

Tel: +355 822 42580
e-mail: erindapapa@yahoo.com

Administrator i Universitetit

Msc. Enslemvera Zake (Furxhi)
Tel: +355 822 43609
e-mail: eni_furxhi@yahoo.com

Te gjitha kontaktet