STAFI I FAKULTETIT TË EDUKIMIT DHE FILOLOGJISË URON ME RASTIN E 65 VJETORIT TË LINDJES, PEDAGOGUN PROF. AS. DR. BASHKIM JAHOLLARI.

Një festë të veçantë kishte përgatitur stafi i Fakultetit të Edukimit dhe Filologjisë, me rastin e 65 vjetorit të lindjes të pedagogut Prof. as. dr. Bashkim Jahollarit. Pedagogë e ish kolegë i kanë uruar atij jetë të gjatë dhe suksese të mëtejshme, ndërsa dekani i FEF Prof. as. dr. Pavllo Cicko dhe rektori i Universitetit “ Fan S. Noli” Prof. dr. Ali Jashari u shprehën se profesor Bashkimi ka punuar dhe vazhdon të punojë me përkushtim e profesionalizëm të veçantë.

Harta e Vendodhjes

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
            alijashari@yahoo.com
            rektorati@yahoo.com

Sekretarja e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230
e-mail: megipashko@yahoo.com
        rektorati@yahoo.com

Zv. Rektore për mësimin
Prof. as. dr.  Majlinda Bello

Tel. : +355 822 42580
e-mail: mbello@unkorce.edu.al
            rektorati@yahoo.com

Zv. Rektore për shkencën dhe projektet
Dr. Erinda Papa

Tel: +355 822 42580
e-mail: erindapapa@yahoo.com

Administrator i Universitetit

Msc. Enslemvera Zake (Furxhi)
Tel: +355 822 43609
e-mail: eni_furxhi@yahoo.com

Te gjitha kontaktet