REKTORI I UNIVERSITETIT TË KORÇËS , PROF. DR. ALI JASHARI, MORI PJESË NË KONFERENCËN E PARË STUDENTORE NË UNIVERSITETIN E VLORËS

Në datën 14 dhjetor 2017, rektori i Universitetit të Korçës mori pjesë në Konferencën e parë studentore  të organizuar nga Universiteti i Vlorës. Në këtë konferencë ishin të pranishëm dhe drejtures të disa universiteteve publike të Shqipërisë. Konferenca i zhvilloi punimet në tre panele, ku kumtuan studentë nga shumë universitete brenda dhe jashtë Shqipërisë.

Në seancën plenare përshëndeti dhe rektori i Universitetit të Korçës, prof. dr. Ali Jashari, i cili  përgëzoi solemnisht organizuesit e kësaj veprimtarie të gjerë dhe domethënëse për punën shkencore të studentëve, duke përkrahur idenë se një konferencë e tillë duhet të organizohet radhazi në secilin prej universiteteve shqiptare.

Harta e Vendodhjes

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
            alijashari@yahoo.com
            rektorati@yahoo.com

Sekretarja e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230
e-mail: megipashko@yahoo.com
        rektorati@yahoo.com

Zv. Rektore për mësimin
Prof. as. dr.  Majlinda Bello

Tel. : +355 822 42580
e-mail: mbello@unkorce.edu.al
            rektorati@yahoo.com

Zv. Rektore për shkencën dhe projektet
Dr. Erinda Papa

Tel: +355 822 42580
e-mail: erindapapa@yahoo.com

Administrator i Universitetit

Msc. Enslemvera Zake (Furxhi)
Tel: +355 822 43609
e-mail: eni_furxhi@yahoo.com

Te gjitha kontaktet