QENDRA EVROPIANE DHE FONDACIONI KONRAD ADENAUER (KAS), ZHVILLUAN NJË TRAJNIM ME STUDENTËT E FAKULTETIT TË EDUKIMIT DHE FILOLOGJISË MBI REFOMËN NË SISTEMIN E DREJTËSISË NË SHQIPËRI

Në datën 25 maj 2018, në Fakultetit e Edukimit dhe Filologjisë të Universitetit “Fan S. Noli”, Qendra Evropiane dhe Fondacioni Konrad Adenauer, Zyra për Shqipërinë (KAS),  zhvilluan  një trajnim me studentët e këtij fakulteti, në kuadër të projektit "Përmirësimi i njohurive dhe forcimi i rolit monitorues të studentëve, aktivistëve të shoqërisë civile dhe medias, në implementimin e reformës në drejtësi”. Drejtorja Ekzekutive e Qendrës Evropiane, znj. Ina Xhepa, tha se qëllimi i trajnimit është dhënia e informacionit të plotë dhe forcimi i kapaciteteve të këtyre aktorëve mbi reformën në drejtësi, si dhe rolin që ata kanë në zbatimin dhe monitorimin e kësaj reforme.

Harta e Vendodhjes

Lidhu me ne

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
 alijashari@yahoo.com

Te gjitha kontaktet

Asistente e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230

e-mail:
megipashko@yahoo.com
rektorati@yahoo.com