Promovim i librit me tregime të autorit Vehbi Furxhi

Departamenti i Gjuhës dhe i Letërsisë organizoi një veprimtari mes studentëve dhe shkrimtarit korçar Vehbi Furxhi, për promovimin e librit të  ri me tregime të këtij autori. Ky takim u zhvillua në sallën e konferencave “Teodor Laço”.