Promovim i librit me tregime të autorit Vehbi Furxhi

Departamenti i Gjuhës dhe i Letërsisë organizoi një veprimtari mes studentëve dhe shkrimtarit korçar Vehbi Furxhi, për promovimin e librit të  ri me tregime të këtij autori. Ky takim u zhvillua në sallën e konferencave “Teodor Laço”.

Harta e Vendodhjes

Lidhu me ne

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
 alijashari@yahoo.com

Te gjitha kontaktet

Asistente e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230

e-mail:
megipashko@yahoo.com
rektorati@yahoo.com