PROJEKTLIGJI PËR REFERENDUMET VENDORE- TAKIME ME STUDENTË DHE PEDAGOGË NË UNIKO

Në datën 6 prill 2018, Instituti Shqiptar për Zhvillimin e Sistemit të Zgjedhjeve në bashkëpunim me LëvizAlbania, zhvilloi në UNIKO takime me pedagogë e studentë për disa çështje, që lidhen me hartimin e projektligjit për Referendumet Vendore. Profesor Kristaq Kume, pëfaqësues i këtij instituti, tha se nëpërmjet konsultimeve me stafet akademike në universitete synohet të arrihet në formulime sa më efektive të këtij projektligji.  Më pas ai zhvilloi një takim me studentët, duke iu paraqitur atyre nismat për referendumet vendore dhe nevojën për pjesëmarrjen e shoqërisë dhe të rinjve në to.   

Harta e Vendodhjes

Lidhu me ne

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
 alijashari@yahoo.com

Te gjitha kontaktet

Asistente e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230

e-mail:
megipashko@yahoo.com
rektorati@yahoo.com