PROJEKTI "EUROPAIN ACADEMY "

Ne kuadrin e projektit "Europain Academy ",universiteti ne bashkepunim me "Albanian Institute for International Studies " dhe organizaten " Frerich Ebert Stiftung " organizon nga data 21-25 Maj 2012 ne ambientet e universitetit kumtesa dhe takime me pedagoge dhe personalitete te perfaqesive diplomatike ne Shqiperi.

Me daten 21 Maj ne sallen e konferencave te Fakultetit te Bujqesise ishte e ftuar dhe Amboldbasadorja e Republikes Franceze ne Tirane Znj. Christine Moro.

Gjithashtu me daten 23 Maj ne sallen e konferencave te Fakultetit te Bujqesise ishin te ftuar dhe Ambasadorja gjermane Znj. Carola Muller-Holtkemper dhe sekretari i pare i Delegacionit te BE ne Shqiperi Z. Clive Rumbold te cilet ne prezantimet e tyre folen per Integrimin Ekonomik Europian dhe 12 Rekomandimet e Komisionit Europian per Shqiperine.

Harta e Vendodhjes

Lidhu me ne

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
 alijashari@yahoo.com

Te gjitha kontaktet

Asistente e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230

e-mail:
megipashko@yahoo.com
rektorati@yahoo.com