UNIVERSITETI “FAN S. NOLI” PARTNER I PANAIRIT TË PUNËS 2017

Në datën 31 Maj Universiteti “Fan S. Noli” në partneritet me Bashkinë e Korçës dhe Shërbimin Kombëtar të Punësimit, organizuan “Panairin e Punës 2017”. Në stendën e universitetit u prezantuan programet e studimit si edhe u orientuan studentët dhe të sapodiplomuarit për kërkesat e punës në rajonin e Korçës. Zëvendëskryetarja e Bashkisë, Znj. Benila Themeli, tha se organizimi i këtij panairi është oferta konkrete e përballjes së të rinjve korçarë me tregun e punës. Rektori i Universitetit “Fan S. Noli”, prof. dr. Ali Jashari, u shpreh se studentët do të kenë në duar një diplomë edhe me më tepër vlerë, pasi gjatë procesit të akreditimit universiteti i Korçës, ka marrë një vlerësim shumë të lartë.

Ofertat e preznatuara nga bizneset u panë me interes nga të pranishmit.

Harta e Vendodhjes

Lidhu me ne

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
 alijashari@yahoo.com

Te gjitha kontaktet

Asistente e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230

e-mail:
megipashko@yahoo.com
rektorati@yahoo.com