PËR NJË MJEDIS TË PASTËR DHE TË GJELBËRUAR- VEPRIMTARI NDËRGJEGJËSUESE NË DITËN NDËRKOMBËTARE TË TOKËS

Në datën 22 prill 2018, në kuadër të Ditës Ndërkombëtare të Tokës, studentë dhe pedagogë të UNIKO, iu bashkuan nismës së Bashkisë së Korçës për mbjelljen e pemeve në kodrat e qytetit. Studentët e Këshillit Studentor dhe Qendrës Rinore e Sportive të Universitetit, u bënë pjesë e kësaj veprimtarie me qëllim ndërgjegjësimin e shoqërisë dhe veçanërisht të brezit të ri, për të mbajtur pastër mjedisin dhe për të mos e dëmtuar atë. 

Harta e Vendodhjes

Lidhu me ne

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
 alijashari@yahoo.com

Te gjitha kontaktet

Asistente e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230

e-mail:
megipashko@yahoo.com
rektorati@yahoo.com