NDEROHET ME ÇMIMIN “FAN S. NOLI” PROF. AS. DR. IRENA NIKAJ

Në datën 27 shtator 2017 mbështetur në vendimin nr.23 datë 18.10.2016 të Senatit Akademik, me rastin e 53- vjetorit të lindjes, Përgjegjëses së Departamentit të Edukimit në FEF, prof. as. dr. Irena Nikaj, iu dha çmimi “Fan S. Noli” me motivacionin: “Për arritje të shënuara në veprimtarinë  mësimore dhe kërkimore-shkencore”, i shoqëruar me “Medaljen e Argjendtë” të institucionit.

Në ceremoninë e zhvilluar në Fakultetin e Edukimit dhe Filologjisë, rektori i universitetit, prof. dr. Ali Jashari i dorëzoi çmimin dhe së bashku me kolegët e uruan për suksese të mëtejshme në karrierën e saj profesionale.

Harta e Vendodhjes

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
            alijashari@yahoo.com
            rektorati@yahoo.com

Sekretarja e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230
e-mail: megipashko@yahoo.com
        rektorati@yahoo.com

Zv. Rektore për mësimin
Prof. as. dr.  Majlinda Bello

Tel. : +355 822 42580
e-mail: mbello@unkorce.edu.al
            rektorati@yahoo.com

Zv. Rektore për shkencën dhe projektet
Dr. Erinda Papa

Tel: +355 822 42580
e-mail: erindapapa@yahoo.com

Administrator i Universitetit

Msc. Enslemvera Zake (Furxhi)
Tel: +355 822 43609
e-mail: eni_furxhi@yahoo.com

Te gjitha kontaktet