NË FAKULTETIN E SHKENCAVE TË NATYRËS DHE SHKENCAVE HUMANE AUTORI ARDIAN VEHBIU PROMOVON LIBRIN E TIJ "KUSURET E ZOTIT SHYTI"

Në Fakultetin e Shkencave të Natyrës dhe Shkencave Humane të Universitetit   “Fan S. Noli” të Korçës në datën 5 maj u promovua libri “ Kusuret e zotit Shyti”  i autorit Ardian Vehbiu. Pedagogu i letërsisë pranë këtij universiteti dr.Eris Rusi bëri një analizë të detajuar të librit dhe në veçanti të personazhit kryesor. Të ftuar në këtë promovim ishin pedagogë, miq e kolegë të autorit, të cilët e vlerësuan mjaft këtë botim.  Autori Ardian Vehbiu prej vitesh jeton në SHBA por  ai është mjaft aktiv në mjediset e komunikimit shqiptar në internet si autor kryesor në blogun “Peizazhe të Fjalës”. 

Harta e Vendodhjes

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
            alijashari@yahoo.com
            rektorati@yahoo.com

Sekretarja e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230
e-mail: megipashko@yahoo.com
        rektorati@yahoo.com

Zv. Rektore për mësimin
Prof. as. dr.  Majlinda Bello

Tel. : +355 822 42580
e-mail: mbello@unkorce.edu.al
            rektorati@yahoo.com

Zv. Rektore për shkencën dhe projektet
Dr. Erinda Papa

Tel: +355 822 42580
e-mail: erindapapa@yahoo.com

Administrator i Universitetit

Msc. Enslemvera Zake (Furxhi)
Tel: +355 822 43609
e-mail: eni_furxhi@yahoo.com

Te gjitha kontaktet