Në datën 23 Nëntor 2017 u nënshkrua Memorandum Bashkëpunimi midis Universitetit “Fan S. Noli”, Korçë dhe Kolegjit Riinvest Prishtinë, Kosovë.

Synimi i kësaj marrëveshjeje është të realizojë bashkëpunim midis dy institicioneve në fushën e: -mësimdhënies dhe kërkimit shkencor

-zhvillim veprimtarish dhe vizitash e shkembimesh të stafit akademik, kërkues shkencorë dhe student

-rritje e ndërveprimit akademik

-organizimi i programeve, takimeve, botimeve, konferencave, seminareve dhe projekteve kërkimore të përbashkëta

-shkëmbime tekstesh mësimore dhe publikime të tjera

Harta e Vendodhjes

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
            alijashari@yahoo.com
            rektorati@yahoo.com

Sekretarja e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230
e-mail: megipashko@yahoo.com
        rektorati@yahoo.com

Zv. Rektore për mësimin
Prof. as. dr.  Majlinda Bello

Tel. : +355 822 42580
e-mail: mbello@unkorce.edu.al
            rektorati@yahoo.com

Zv. Rektore për shkencën dhe projektet
Dr. Erinda Papa

Tel: +355 822 42580
e-mail: erindapapa@yahoo.com

Administrator i Universitetit

Msc. Enslemvera Zake (Furxhi)
Tel: +355 822 43609
e-mail: eni_furxhi@yahoo.com

Te gjitha kontaktet