NË DATËN 20 QERSHOR 2018, U NENSHKRUA MARRËVESHJE BASHKËPUNIMI MIDIS FAKULTETIT TË EDUKIMIT DHE FILOLOGJISË TË UNIVERSITETIT “FAN S. NOLI” KORÇË DHE UNIVERSITETIT TË BAIA MARE, RUMANI.

Qëllimi i kësaj marrëveshjeje është të realizojë bashkëpunim midis dy institucioneve në këto fusha:

-Shkëmbim eksperiencave midis stafit dhe studentëve

-Pjesëmarrja në evente shkencore të organizuara nga partnerët

-Shkëmbim i specialistëve për studime dhe kërkim

-Pjesëmarrje në projekte kërkimore të përbashkëta cros-border dhe Erasmus +

-Organizimi i konferencave, tryeza të rrumbullakëta etj.

-Shkëmbime literature

-Mbështetje reciproke në të gjithaciklet e studimit

Albanian

Harta e Vendodhjes

Lidhu me ne

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
 alijashari@yahoo.com

Te gjitha kontaktet

Asistente e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230

e-mail:
megipashko@yahoo.com
rektorati@yahoo.com