Në datën 10 Nëntor 2017 u nënshkrua Memorandum Bashkëpunimi midis Universitetit “Fan S. Noli”, Korçë dhe Kolegjit UBT Prishtinë, Kosovë

Qëllimi i kësaj marrëveshjeje është të realizojë bashkëpunim reciprok midis palëve në dobi të zhvillimit të mësimit dhe kërkimit shkencor.

Në kuadër të kësaj marrëveshjeje synohet të zhvillohen aktivitete të tilla si: mësimdhënie dhe kërkim shkencor, zhvillim veprimtarish, vizitash dhe shkembimesh të stafit akademik, kërkues shkencorë dhe studentë, rritje e ndërveprimit akademik, programe, takime, botime, konferenca dhe projekte të përbashkëta.

Harta e Vendodhjes

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
            alijashari@yahoo.com
            rektorati@yahoo.com

Sekretarja e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230
e-mail: megipashko@yahoo.com
        rektorati@yahoo.com

Zv. Rektore për mësimin
Prof. as. dr.  Majlinda Bello

Tel. : +355 822 42580
e-mail: mbello@unkorce.edu.al
            rektorati@yahoo.com

Zv. Rektore për shkencën dhe projektet
Dr. Erinda Papa

Tel: +355 822 42580
e-mail: erindapapa@yahoo.com

Administrator i Universitetit

Msc. Enslemvera Zake (Furxhi)
Tel: +355 822 43609
e-mail: eni_furxhi@yahoo.com

Te gjitha kontaktet