Në datën 05 Shtator 2017 u nënshkrua rinovimi i Memorandumit të Mirëkuptimit midis Universitetit “Fan S. Noli”, Korçë dhe Universitetit “Aristotel”, Thesaloniki, Greqi.

Qëllimi i këtij memarondumi është të rinovojë memorandumin e nënshkruar ne vitin 2014 edhe për një periudhë tjetër 3 vjeçare.

Po ashtu Universitetet do të shfrytëzojnë mundësinë e krijimit të programeve të përbashkëta Master dhe Doktoraturë si edhe do të mundësojnë shkëmbimin e një pjestari të stafit akademik me qëllim mbajtjen e leksioneve në Universitetin partner.

Harta e Vendodhjes

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
            alijashari@yahoo.com
            rektorati@yahoo.com

Sekretarja e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230
e-mail: megipashko@yahoo.com
        rektorati@yahoo.com

Zv. Rektore për mësimin
Prof. as. dr.  Majlinda Bello

Tel. : +355 822 42580
e-mail: mbello@unkorce.edu.al
            rektorati@yahoo.com

Zv. Rektore për shkencën dhe projektet
Dr. Erinda Papa

Tel: +355 822 42580
e-mail: erindapapa@yahoo.com

Administrator i Universitetit

Msc. Enslemvera Zake (Furxhi)
Tel: +355 822 43609
e-mail: eni_furxhi@yahoo.com

Te gjitha kontaktet