UNIVERSITETI I KORÇËS MORI PJESË NË TAKIMIN ME TEMË: "MODERNIZIMI I BIBLIOTEKAVE NË SHTETET E BALLKANIT PERËNDIMOR" NË KUADËR TË PROJEKTIT ERASMUS +

Në datën 17 nëntor u zhvillua në Tiranë një tryezë e rrumbullakët me përfaqësues të bibliotekave universitare në vend, ku u diskutua për shërbimet mbështetëse të rrjeteve të bibliotekave, modernizimin e  tyre përmes zhvillimit të stafit dhe reformimit të shërbimeve. Takimi u zhvillua në kuadër të projektit Erasmus + “Ndërtimi i kapaciteteve në fushën e edukimit të arsimit të lartë”. Universiteti “Fan S. Noli” u përfaqësua në këtë takim nga Kryetari i Degës së Projekteve dhe Kërkimit Shkencor Ardian Çërava si dhe përgjegjësja e Bibliotekës Universitare Elena Tona. Në takim u fol edhe për krijimin e një rrjeti bashkëpunimi mes bibliotekave, për të shkëmbyer ide dhe përvoja rreth problematikave të ndryshme.

Harta e Vendodhjes

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
            alijashari@yahoo.com
            rektorati@yahoo.com

Sekretarja e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230
e-mail: megipashko@yahoo.com
        rektorati@yahoo.com

Zv. Rektore për mësimin
Prof. as. dr.  Majlinda Bello

Tel. : +355 822 42580
e-mail: mbello@unkorce.edu.al
            rektorati@yahoo.com

Zv. Rektore për shkencën dhe projektet
Dr. Erinda Papa

Tel: +355 822 42580
e-mail: erindapapa@yahoo.com

Administrator i Universitetit

Msc. Enslemvera Zake (Furxhi)
Tel: +355 822 43609
e-mail: eni_furxhi@yahoo.com

Te gjitha kontaktet