Marreveshje bashkepunimi midis Universitetit “Fan S. Noli”, Korçe dhe Universitetit te Mitrovices “Isa Boletini”

Në datën 12 Nëntor 2014, u nënshkrua një marrëveshje bashkëpunimi midis Universitetit “Fan S. Noli”, Korçë dhe Universitetit të Mitrovicës “Isa Boletini”. Në këtë takim morrën pjesë përfaqësues nga të dy Universitetet.

Rektorët e dy universiteteve bënë prezantimin dhe u shprehën që do të rrisin dhe thellojnë marrëdheniet dhe bashkëpunimin ndërmjet tyre në dobi të zhvillimit të mësimit dhe kërkimit shkencor. Duke zhvilluar aktivitete, konferenca e botime të përbashkëta por edhe shkëmbime të stafit akademik dhe studenteve.

Ky bashkëpunim nuk do te mbetet në letër por do të shndërohet në hapa konkrete.

Ne fund te takimit te pranishmit vizituan edhe muzeun e universitetit.

Harta e Vendodhjes

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
            alijashari@yahoo.com
            rektorati@yahoo.com

Sekretarja e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230
e-mail: megipashko@yahoo.com
        rektorati@yahoo.com

Zv. Rektore për mësimin
Prof. as. dr.  Majlinda Bello

Tel. : +355 822 42580
e-mail: mbello@unkorce.edu.al
            rektorati@yahoo.com

Zv. Rektore për shkencën dhe projektet
Dr. Erinda Papa

Tel: +355 822 42580
e-mail: erindapapa@yahoo.com

Administrator i Universitetit

Msc. Enslemvera Zake (Furxhi)
Tel: +355 822 43609
e-mail: eni_furxhi@yahoo.com

Te gjitha kontaktet