MARRËVESHJE PËR SHKËMBIME STAFI AKADEMIK DHE STUDENTËSH MIDIS UNIKO DHE KOLEGJIT UNIVERSITAR “RIINVEST”, TË KOSOVËS

Në kuadër të marrëveshjes së nënshkruar në nëntor të vitit 2017 me Kolegjin Universitar “RIINVEST”, të Kosovës, në datën 30 prill 2018, një delegacion i këtij Kolegji i kryesuar nga Rektorja, znj. Bardha Qirezi, zhvilloi një takim me strukturat drejtuese të UNIKO. Në këtë takim u nënshkrua një marrëveshje për shkëmbim stafi akademik dhe studentësh, të fushës së ekonomisë, e para e këtij lloji në rajon. Gjatë takimit u fol për organizimin e konferencave të përbashkëta studentore dhe shkencore, me synim rritjen e cilësisë së njësive akademike në të dy universitetet.  Pjesë e diskutimeve ishte edhe përcaktimi i piketave me të cilat do të zhvillohet studimi i tregut, i domosdoshëm për UNIKO.

Harta e Vendodhjes

Lidhu me ne

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
 alijashari@yahoo.com

Te gjitha kontaktet

Asistente e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230

e-mail:
megipashko@yahoo.com
rektorati@yahoo.com