MARRËVESHJE BASHKËPUNIMI MIDIS FAKULTETIT TË SHKENCAVE NATYRORE DHE SHKENCAVE HUMANE DHE INSTITUTIT TË EKZEKUTIMIT TË VEPRAVE PENALE (I.E.V.P), KORÇË

Në datën 20/06/2018 u nënshkrua marrëveshja e bashkëpunimit midis Fakultetit të Shkencave Natyrore dhe Shkencave Humane të Universitetit “Fan S. Noli” dhe Institutit të Ekzekutimit të Veprave Penale, Korçë, me qëllim krijimin e mundësive reale për studentët e FSHNH për kryerjen e praktikës profesionale pranë I.E.V.P., si dhe për formulimin dhe zbatimin e programeve dhe projekteve në fushat e interesit të përbashkët.

Albanian

Harta e Vendodhjes

Lidhu me ne

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
 alijashari@yahoo.com

Te gjitha kontaktet

Asistente e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230

e-mail:
megipashko@yahoo.com
rektorati@yahoo.com