LEKSION I HAPUR ME STUDENTËT E VITIT TË TRETË FINANCË- KONTABILITET, I FTUAR Z.FATMIR CECI KONTABËL I MIRATUAR

Në datën 26 janar në Fakultetin e Ekonomisë, u zhvillua një leksion i hapur më temë: “Rëndësia e kontabilitetit të drejtimit në rentabilitetin e biznesit”, ku i ftuar ishte Z. Fatmir Ceci, kontabël i miratuar. Çështjet e diskutura në këtë leksion ishin: rëndësia e kontabilitetit të drejtimit në procesin e investimeve të biznesit, llogaritja e saktë e kostove në biznes, rëndësia e njohurive të plota kontabël të kontabilistëve dhe financierëve në suksesin e bizneseve, etj. Pedagogia Dr.Klaudeta Merollari tha se këto çështje janë mjaft të rëndësishme për stdentët pasi do t`u vlejnë në punën e tyrë si ekonomistë të ardhshëm. Studentët u përfshinë në diskutime praktike si dhe bënë pyetje për temat e trajtuara.

 

Harta e Vendodhjes

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
            alijashari@yahoo.com
            rektorati@yahoo.com

Sekretarja e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230
e-mail: megipashko@yahoo.com
        rektorati@yahoo.com

Zv. Rektore për mësimin
Prof. as. dr.  Majlinda Bello

Tel. : +355 822 42580
e-mail: mbello@unkorce.edu.al
            rektorati@yahoo.com

Zv. Rektore për shkencën dhe projektet
Dr. Erinda Papa

Tel: +355 822 42580
e-mail: erindapapa@yahoo.com

Administrator i Universitetit

Msc. Enslemvera Zake (Furxhi)
Tel: +355 822 43609
e-mail: eni_furxhi@yahoo.com

Te gjitha kontaktet