JAVA E KARIERES STUDENTORE

Në datat 15-18 prill 2013 u zhvillua Java e Karrierës Studentore. Kjo javë konsistoi në organizimin e seancave informuese me studentët e të gjitha fakulteteve të univeristetit "Fan  S. Noli" mbi rolin dhe funksionimin e Qendrës së Karrierës Studentore dhe shërbimet që ajo iu ofron studentëve.Të gjithë studentët e interesuar mund  të kontaktojnë në adresën elektronike: studentcenter@yahoo.com

 

 

Harta e Vendodhjes

Lidhu me ne

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
 alijashari@yahoo.com

Te gjitha kontaktet

Asistente e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230

e-mail:
megipashko@yahoo.com
rektorati@yahoo.com