ISH-STUDENTJA E UNIKO, ZNJ. MIRGENA YMER, SJELL PËRVOJËN E SAJ PËR STUDENTËT E PROGRAMIT FINANCË- KONTABILITET

Në datë 25 shkurt 2019, në mjediset e Fakultetit Ekonomik u zhvillua një leksion i hapur me studentët e vitit III të programit “Financë-Kontabilitet”, ku e ftuar ishte ish-studentja e këtij fakulteti, sot “Kontabël i Miratuar”, znj. Mirgena Ymer. Sipas pedagoges, dr. Klaudeta Merollari, ky leksion u zhvillua në lëndën e “Kontabilitet- Drejtimit”,  ku u diskutua mbi rëndësinë e profesionit të kontabilistit dhe përballjen e tij me  probleme të evazionit fiskal, baza ligjore dhe kriteret e përzgjedhjes dhe të regjistrimit si “Kontabël i Miratuar” etj. Gjatë kësaj ore të hapur studentët u përfshinë në diskutime, ku bënë dhe pyetje rreth çështjeve që u trajtuan.

Harta e Vendodhjes

Lidhu me ne

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
 alijashari@yahoo.com

Te gjitha kontaktet

Asistente e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230

e-mail:
megipashko@yahoo.com
rektorati@yahoo.com