FELIX STOISSER ËSHTË STUDENTI MË I RI I PROGRAMIT CEEPUS 3 NË UNIKO

Studenti i Universitetit “Life Sciences” në Vjenë të Austrisë, Felix Stoisser, zgjodhi të studiojë  këtë semestër në Fakultetin e Bujqësisë të Univesitetit të Korçës, në kuadër të programit CEEPUS 3. Ai tha se prej dy javësh ka filluar të ndjekë procesin mësimor, si dhe të njihet me pedagogët dhe bashkëmoshatarët, me të cilët kalon një pjesë të mirë të ditës. Felixi shprehet se Shqipëria ishte një vend i panjohur për të dhe kjo e nxiti të njohë kulturën, traditat e këtij vendi dhe në veçanti qytetin e Korçës. Gjatë periudhës së studimeve ai synon të fitojë sa më tepër përvojë dhe të kthehet në Vjenë me njohuri të reja teorike dhe praktike. 

Harta e Vendodhjes

Lidhu me ne

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
 alijashari@yahoo.com

Te gjitha kontaktet

Asistente e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230

e-mail:
megipashko@yahoo.com
rektorati@yahoo.com