FAKULTETI I SHKENCAVE TË NATYRËS DHE SHKENCAVE HUMANE ZHVILLOI WORKSHOPIN NDËRKOMBËTAR ME TEMË: “APLIKIMET E KËRKIMIT DHE METODAT E EDUKIMIT”

Në datën 12 maj 2018, Departamenti i Matematikës, Informatikës dhe Fizikës në Fakultetin e Shkencave të Natyrës dhe Shkencave Humane, zhvilloi workshop-in ndërkombëtar me temë: “Aplikimet e Kërkimit dhe Metodat e Edukimit”. Ky seminar bashkoi studiues, kërkues shkencorë nga Universitetet dhe institucionet kërkimore brenda dhe jashtë vendit, si dhe studentë të masterit profesional dhe shkencor në fushat e trajtuara. Në të u prezantuan 41 punime me interes për studiuesit dhe studentët, për të mësuar rreth zhvillimeve të reja metodologjike dhe arritjeve të fundit në matematikë, informatikë dhe fizikë. Sipas zëvendësdekanes, dr. Lorena Margo, pjesëmarrësit në këtë workshop, shkëmbyen njohuri dhe përvoja në fushat përkatëse.

Harta e Vendodhjes

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
            alijashari@yahoo.com
            rektorati@yahoo.com

Sekretarja e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230
e-mail: megipashko@yahoo.com
        rektorati@yahoo.com

Zv. Rektore për mësimin
Prof. as. dr.  Majlinda Bello

Tel. : +355 822 42580
e-mail: mbello@unkorce.edu.al
            rektorati@yahoo.com

Zv. Rektore për shkencën dhe projektet
Dr. Erinda Papa

Tel: +355 822 42580
e-mail: erindapapa@yahoo.com

Administrator i Universitetit

Msc. Enslemvera Zake (Furxhi)
Tel: +355 822 43609
e-mail: eni_furxhi@yahoo.com

Te gjitha kontaktet