FAKULTETI EKONOMIK ZHVILLOI LEKSIONE TË HAPURA NË BASHKËPUNIM ME QENDRËN RINORE TË QYTETIT TË KORÇËS

Në datën  4 qershor 2018, në  mjediset e Qendrës Rinore të qytetit të Korçës, u zhvilluan leksionet e hapura:  “Përgjegjësia financiare dhe buxhetimi” me lektore dr. Klaudia Lipi, si dhe “Zhvillimi i një buxheti” me  lektore Msc. Aida Mosko. Këto leksione u realizuan në kuadër të bashkëpunimit midis UNIKO dhe Qendrës Rinore, duke u krijuar mundësinë studentëve, por edhe te rinjve, të njihen me koncepte të financave personale dhe rëndësinë e menaxhimit të tyre, të mësojnë të përgatisin një ditar të shpenzimeve personale dhe të diskutojnë mbi përparësitë e buxhetimit personal, duke përfshirë të ardhurat, taksat, kursimet dhe shpenzimet, duke ofruar raste studimore nga familjet.

Harta e Vendodhjes

Lidhu me ne

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
 alijashari@yahoo.com

Te gjitha kontaktet

Asistente e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230

e-mail:
megipashko@yahoo.com
rektorati@yahoo.com