FËMIJËT E STAFIT TË UNIKO FESTUAN SË BASHKU FESTAT E FUNDVITIT

Në datën 27 dhjetor 2018, në një veprimtari të veçantë organizuar me rastin e festave të fundvitit, fëmijët e stafit të UNIKO kaluan së bashku disa orë argëtimi në atmosferën festive që sjellin këngët, kërcimet  dhe personazhet më të dashur për ta. Lojërat e ndryshme, humori i animatorëve dhe dhuratat e bukura sollën mjaft gëzim për vogëlushët që, së bashku me prindërit e tyre, përcollën urimet për një vit të ri të mbarë e të suksesshëm.   

Harta e Vendodhjes

Lidhu me ne

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
 alijashari@yahoo.com

Te gjitha kontaktet

Asistente e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230

e-mail:
megipashko@yahoo.com
rektorati@yahoo.com