EKSPERTJA BRITANIKE LISA KLEIN, ZHVILLOI NË FAKULTETIN E SHKENCAVE TË NATYRËS DHE SHKENCAVE HUMANE NJË LEKSION TË HAPUR PËR RREGULLOREN E FINANCAVE POLITIKE DHE ZGJEDHORE

Në datën 15 dhjetor 2017 në FSHNH u zhvillua një leksion i hapur më temë: “Partitë dhe financimi i zgjedhjeve: Standardet ndërkombëtare dhe praktika e mirë” nga doktore e shkencave Lisa Klein. Ambasada e Mbretërisë së Bashkuar për të promovuar transparencën brenda institucioneve politike dhe qeveritare në Shqipëri, u ofroi studentëve dhe pedagogëve të universitetit të Korçës mundësinë, të dëgjojnë për rregulloren e financave politike dhe zgjedhore, nga një eksperte e nivelit të lartë. Ligjëruesja Lisa Klein në këtë leksion u mbështet në përvojën e saj të gjerë si praktikuese në këtë fushë.  Ajo ka qenë për 5 vjet Drejtuese e Komisionit Zgjedhor të Mbretërisë së Bashkuar për Partinë dhe Financat Zgjedhore ndërsa si konsulente e pavaruar ka punuar me projekte të ndryshme me OSCE-në, Këshillin e Evropës, etj. 

Harta e Vendodhjes

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
            alijashari@yahoo.com
            rektorati@yahoo.com

Sekretarja e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230
e-mail: megipashko@yahoo.com
        rektorati@yahoo.com

Zv. Rektore për mësimin
Prof. as. dr.  Majlinda Bello

Tel. : +355 822 42580
e-mail: mbello@unkorce.edu.al
            rektorati@yahoo.com

Zv. Rektore për shkencën dhe projektet
Dr. Erinda Papa

Tel: +355 822 42580
e-mail: erindapapa@yahoo.com

Administrator i Universitetit

Msc. Enslemvera Zake (Furxhi)
Tel: +355 822 43609
e-mail: eni_furxhi@yahoo.com

Te gjitha kontaktet