EKIPI PËRFAQËSUES I FAKULTETIT TË BUJQËSISË FITOI KUPËN E “KAMPIONATIT TË FUTBOLLIT 2017” MIDIS FAKULTETEVE TË UNIVERSITETIT “FAN S. NOLI” TË KORÇËS

Këshilli i Studentëve të Universitetit “ Fan S.Noli” nën kujdesin e kryetarit të këshillit studentor të Fakultetit të Bujqësisë Kristi Bejko, organizoi në datat 19- 20 maj 2017  “Kampinatin e futbollit 2017”. Në ditën e parë në bazë të shortit u ndeshën dy e nga dy skuadrat përfaqësuese të katër fakulteteve. Në datën 20 maj u zhvillua ndeshja finale midis dy fakulteteve fituese të fazës së parë. Kupën për këtë vit e fituan studentët e ekipit përfaqësues të Fakultetit të Bujqësisë. Për të gjithë studentët pjesëmarrës u ndanë certifikata vlerësuese. Studentë dhe pedagogë u bënë pjesë e aktivitetit duke mbështetur skuadrat e tyre. Kjo ishte një ndër veprimtaritë sportive e argëtuese që Këshilli i Studentëve ka në programin e tij për të gjallëruar jetën studentore.

Harta e Vendodhjes

Lidhu me ne

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
 alijashari@yahoo.com

Te gjitha kontaktet

Asistente e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230

e-mail:
megipashko@yahoo.com
rektorati@yahoo.com