DEPARTAMENTI I HISTORI- GJEOGRAFISË PROMOVON UNIVERSITETIN NËPËRMJET VEPRIMTARIVE TË PËRBASHKËTA ME SHKOLLAT E MESME TË QYTETIT TË KORÇËS

Departamenti i Histori- Gjeografisë në kuadër të promovimit të Universitetit "Fan.S.Noli", në datën 12 dhjetor zhvilloi veprimtarinë “Shqipëria në prag të luftës së parë botërore” me pjesëmarrjen e pedagogëve e studentëve të këtij fakulteti si edhe mesuesve e nxënësve të shkollës së mesme “Ymer Dishnica” në Korçë. Zëvendësdekania dr. Alba Kreka tha se veprimtari të tilla do të zhvillohen në bashkëpunim me shkollat e mesme të qytetit, duke u fokusuar tek ngjarje të rëndësishme historike, siç ishte 101- vjetori i Krahines Autonome të Korçës.  Studentët e programit të studimit histori - gjeografi si edhe nxënësit pjesëmarrës referuan për punime të realizuara nga vetë ata, nën kujdesin e mësueses së historisë dhe pedagogëve të këtij departamenti. Ata trajtuan ngjarjet që shoqëruan Shqipërinë gjatë Luftës së Parë Botërore, copëtimin e territorit të saj nën Traktatin e Fshehtë të Londrës, si dhe shpalljen e Krahinës Autonome të Korçës. Kjo mënyrë bashkëpunimi synon që  maturantet të shohin më nga afër punën dhe përkushtimin e stafit akademik, motivimin e studentëve dhe formimin e tyre si mësues dhe studiues të ardhshem. 

Harta e Vendodhjes

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
            alijashari@yahoo.com
            rektorati@yahoo.com

Sekretarja e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230
e-mail: megipashko@yahoo.com
        rektorati@yahoo.com

Zv. Rektore për mësimin
Prof. as. dr.  Majlinda Bello

Tel. : +355 822 42580
e-mail: mbello@unkorce.edu.al
            rektorati@yahoo.com

Zv. Rektore për shkencën dhe projektet
Dr. Erinda Papa

Tel: +355 822 42580
e-mail: erindapapa@yahoo.com

Administrator i Universitetit

Msc. Enslemvera Zake (Furxhi)
Tel: +355 822 43609
e-mail: eni_furxhi@yahoo.com

Te gjitha kontaktet