AUTORITETI PËR INFORMIMIN MBI DOKUMENTET E ISH- SIGURIMIT TË SHTETIT PREZANTOI PËR PEDAGOGËT DHE STUDENTËT E UNIVERSITETIT “FAN S. NOLI” PROJEKTIN “EDHE MURET KANË VESHË”

Në një takim me pedagogë e studentë të Fakultetit të Edukimit dhe Filologjisë , Autoriteti për Informimin mbi Dokumentet e ish- Sigurimit të Shtetit, prezantoi projektin “Edhe muret kanë veshë”.  Ideatorja e këtij projekti, artistja Alketa Xhafa Mripa, tha se ky projekt është një ndërthurrje e artit me historinë, për të nxjerrjë në dritë të vërtetat historike të përiudhës së komunizmit në Shqipëri. Pjesëmarrësit bënë pyetje rreth temës si dhe ndanë përvojat personale të kësaj periudhe. 

Harta e Vendodhjes

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
            alijashari@yahoo.com
            rektorati@yahoo.com

Sekretarja e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230
e-mail: megipashko@yahoo.com
        rektorati@yahoo.com

Zv. Rektore për mësimin
Prof. as. dr.  Majlinda Bello

Tel. : +355 822 42580
e-mail: mbello@unkorce.edu.al
            rektorati@yahoo.com

Zv. Rektore për shkencën dhe projektet
Dr. Erinda Papa

Tel: +355 822 42580
e-mail: erindapapa@yahoo.com

Administrator i Universitetit

Msc. Enslemvera Zake (Furxhi)
Tel: +355 822 43609
e-mail: eni_furxhi@yahoo.com

Te gjitha kontaktet