AMBASADORI I RUMANISË NË TIRANË SHKËLQESIA E TIJ MIRCEA PERPELEA U PRIT NË NJË TAKIM TË VEÇANTË NGA REKTORI I UNIVERSITETIT PROF. DR. ALI JASHARI SI DHE ZHVILLOI NJË LIGJËRATË ME STUDENTË E PEDAGOGË

Në datën 10 nëntor 2017 rektori i Universitetit të Korçës, prof. dr. Ali Jashari, priti në një takim të veçantë Ambasadorin e Rumanisë në Tiranë, Shkëlqesinë e tij Mircea Perpelea. Gjatë takimit u diskutua për arritjet e shënuara deri tani lidhur me bashkëpunimin e Universitetit “Fan S. Noli” me Ambasadën e Rumanisë, për lidhjet e krijuara me universitetet rumune ashtu edhe për organizimin e veprimtarive shkencore të përbashkëta. Më pas në sallën e konferencave “Teodor Laço” të FEF, ambasadori i Rumanisë mbajti ligjëratën “Vendosja dhe kronologjia e marrëdhënieve diplomatike rumuno-shqiptare”, ku studentët dhe pedagogët e pranishëm kanë bërë pyetje dhe disktuan për temën e trajtuar.

Harta e Vendodhjes

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 822 42580

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
            alijashari@yahoo.com
            rektorati@yahoo.com

Sekretarja e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230
e-mail: megipashko@yahoo.com
        rektorati@yahoo.com

Zv. Rektore për mësimin
Prof. as. dr.  Majlinda Bello

Tel. : +355 822 42580
e-mail: mbello@unkorce.edu.al
            rektorati@yahoo.com

Zv. Rektore për shkencën dhe projektet
Dr. Erinda Papa

Tel: +355 822 42580
e-mail: erindapapa@yahoo.com

Administrator i Universitetit

Msc. Enslemvera Zake (Furxhi)
Tel: +355 822 43609
e-mail: eni_furxhi@yahoo.com

Te gjitha kontaktet