“STUDENTËT DREJT KËRKIMIT SHKENCOR”- KONFERENCË STUDENTORE ME PUNIME TË STUDENTËVE TË PROGRAMEVE BACHELOR DHE MASTER

Në kuadër të aktiviteteve të Fakultetit të Edukimit dhe Filologjisë, në datën 14 Korrik u zhvillua konferenca studentore “Studentët drejt kërkimit shkencor” me punime të studentëve të programeve Bachelor dhe Master. Qëllim i kësaj konference ishte promovimi i studentëve dhe punëve të tyre të diplomës, duke synuar të nxitë kërkimin shkencor dhe hulumtime të tjera në lidhje me fusha të caktuara studimi si dhe tema të një karakteri specifik. Projekti synon gjithashtu formimin akademik të studentëve dhe të kuptuarit e rolit që ka kërkimi shkencor në formimin e tyre. Këtë konferencë e përshëndeti dekani i FEF Prof. As. dr. Pavllo Cicko me drejtues seance pedagogët Alba Kreka, Alda Jashari, Arjan Kamburi, Edlira Menkshi dhe Eris Rusi. Organizimi i konferencve të tilla studentore u jep mundësi studentëve të njihen me punimet e njëri –tjetrit si dhe u krijon vetëbesim në fillimin e një kërkimi shkencor të mirëfilltë.

Në fund të konferencës u shpërndanë certifikatat e pjesëmarrjes për studentët.

Harta e Vendodhjes

Lidhu me ne

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
 alijashari@yahoo.com

Te gjitha kontaktet

Asistente e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230

e-mail:
megipashko@yahoo.com
rektorati@yahoo.com