“PËR NJË KONTRATË POLITIKE ME QYTETARËT”,KA QENË TEMA E LEKSIONIT TË HAPUR ORGANIZUAR NGA KRIIK ALBANIA NË BASHKËPUNIM ME UNIVERSITETIN " FAN S. NOLI" I FTUAR PROF. DR. ARTAN FUGA

Ditën e Hënë në datën 8 Maj në sallën e konferencave “ Teodor Laço”, organizata KRIIK Albania, në bashkëpunim me Universitetin “ FAN S. Noli” të Korçës kanë zhvilluar leksionin e hapur me temë “Për një kontratë politike me Qytetarët”, ku i ftuar ka qenë Prof. dr. Artan FUGA.

Qëllimi i këtij bashkëbisedimi ka qenë nxitja e bashkëveprimit të shoqërisë civile, sferës akademike dhe të rinjve, në adresimin e problematikave të demokracisë shqiptare, veçanërisht të forcimit të demokracisë së drejtpërdrejtë.

Harta e Vendodhjes

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
            alijashari@yahoo.com
            rektorati@yahoo.com

Sekretarja e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230
e-mail: megipashko@yahoo.com
        rektorati@yahoo.com

Zv. Rektore për mësimin
Prof. as. dr.  Majlinda Bello

Tel. : +355 822 42580
e-mail: mbello@unkorce.edu.al
            rektorati@yahoo.com

Zv. Rektore për shkencën dhe projektet
Dr. Erinda Papa

Tel: +355 822 42580
e-mail: erindapapa@yahoo.com

Administrator i Universitetit

Msc. Enslemvera Zake (Furxhi)
Tel: +355 822 43609
e-mail: eni_furxhi@yahoo.com

Te gjitha kontaktet