“OZONI LETRAR”- KONKURS NË PROZË DHE POEZI ME KRIJIME TË STUDENTËVE

Në datën 4 prill 2018, Departamenti i Gjuhës dhe i Letërsisë organizoi konkursin “Ozoni letrar”, me krijime të studentëve në prozë dhe poezi. Pedagogu i letërsisë, dr. Eris Rusi, veçoi mbështetjen e Këshillit Studentor për organizimin e këtij konkursi dhe tha se qëllimi i tij është nxitja e studentëve për pjesëmarrje në veprimtari të tilla dhe formimi i krijuesve të rinj. Juria e përbërë nga pedagogë të letërsisë në Fakultetin e Edukimit dhe Filologjisë, vlerësoi me çmime krijimet e studentëve: Klaudja Harif, Antonio Babliku, Dea Jazexhi dhe Vasiliqi Kume në përkthim. Veprimtarinë e përshëndeti edhe dekani i fakultetit, prof. as. dr. Pavllo Cicko. Për të gjithë studentët pjesëmarrës u ndanë certifikata dhe libra në shenjë falënderimi.

Harta e Vendodhjes

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
            alijashari@yahoo.com
            rektorati@yahoo.com

Sekretarja e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230
e-mail: megipashko@yahoo.com
        rektorati@yahoo.com

Zv. Rektore për mësimin
Prof. as. dr.  Majlinda Bello

Tel. : +355 822 42580
e-mail: mbello@unkorce.edu.al
            rektorati@yahoo.com

Zv. Rektore për shkencën dhe projektet
Dr. Erinda Papa

Tel: +355 822 42580
e-mail: erindapapa@yahoo.com

Administrator i Universitetit

Msc. Enslemvera Zake (Furxhi)
Tel: +355 822 43609
e-mail: eni_furxhi@yahoo.com

Te gjitha kontaktet